0

Veneitä on säilytetty ranta-alueilla viime kesänä luvatta – kunta ryhtyy laittamaan ylläpitämiään venepaikkoja talviteloille marraskuussa

Luumäellä aloitellaan toimenpiteitä talven varalle. Kunta kertoo verkkosivuillaan, että sen ylläpitämiä venepaikkoja ryhdytään laittamaan talviteloille viikkojen 45 ja 46 aikana 2.–15. marraskuuta.
– Mikäli laitureissa on tuolloin vielä veneitä, pyritään ne kiinnittämään laiturin kupeeseen tai tavoittelemme kyseisen venepaikan vuokraajaa, kunnasta kerrotaan.
Tiedotteessa mainitaan myös, että viime kesän aikana useamman luvattoman veneen säilytys kunnan ranta-alueilla on aiheuttanut häiriötä. Kunnasta huomautetaan, että esimerkiksi laituripaikkojen yhteydessä rannassa luvattomasti säilytettävien veneiden käyttö kuormittaa pysäköintialueen ja maksullisten paikkojen käytettävyyttä.
– Kesästä 2021 lähtien luvattomilla paikolla säilytettäviä veneitä siirretään muualle, mikäli veneestä ei löydy haltijan yhteystietoja, tiedotteessa kerrotaan.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Käytätkö kasvomaskia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä