Hyvänen aika! tulee naurattamaan Joukolassa – keväältä peruttu esitys nähdään lokakuussa

Taavetin seurantalo Joukolassa kutkutellaan yleisön nauruhermoja sunnuntaina 18. lokakuuta. Tuolloin lavalla nähdään tammikuussa ensi-iltansa saanut, Henry Räsäsen esittämä komedia Hyvänen

Soile Tankka

Taavetin seurantalo Joukolassa kutkutellaan yleisön nauruhermoja sunnuntaina 18. lokakuuta. Tuolloin lavalla nähdään tammikuussa ensi-iltansa saanut, Henry Räsäsen esittämä komedia Hyvänen aika! – maata kiertävän runonlausujan taiteilijajuhla. Esitys alkaa kello 15.

Monologi kertoo tragikoomista elämää eläneen kiertue-esiintyjän taiteilijajuhlasta. Paljastuksia täynnä olevan juhlaillan seremoniamestarina toimii taiteilijan autokuski, joka on neljännesvuosisadan kestäneen keikkailun aikana nähnyt ja kokenut kaiken.

Esitys kestää tunnin. Sen on ohjannut Juhani Joensuu ja taiteilijakaksikko on yhdessä laatinut käsikirjoituksen. Komedia tuli toiseksi valtakunnallisen monologikilpailun finaalissa Oulussa.

Esitys oli tarkoitus tuoda Luumäelle jo keväällä, mutta se peruttiin pandemian vuoksi. Nyt tapahtuma toteutetaan turvallisuusohjeet ja turvavälit huomioiden, ja yleisöä kehotetaan ottamaan mukaan omat maskit tarvittaessa.

Lippuja esitykseen voi tiedustella ja varata esityksen tuottaneelta Maarianvaaran ohjelmapajalta.

SOILE TANKKA

soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka