0

Viikon verkkokysely: Osallistutko yleisötapahtumiin vai pitääkö koronapelko sinut poissa väkijoukoista?

Koronatapaukset ovat olleet vahvassa kasvussa syksyn tullen, mutta kevään kaltaisiin sulkutoimiin ja tiukkoihin rajoituksiin ei ole ryhdytty. Yleisötapahtumia saa järjestää tietyissä rajoissa, aluehallintovirastojen ohjeistuksia noudattaen. Mutta uskallatko sinä osallistua? Onko tapahtuman laadulla, koolla tai tapahtumapaikalla merkitystä ratkaisuihisi? Mihin uskallat mennä, mitä taas jätät mieluiten väliin? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

Uskallatko käydä yleisötapahtumissa?

  • Ei. (72%, 59 ääntä)
  • Kyllä. (28%, 23 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 82

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon verkkokysely: Osallistutko yleisötapahtumiin vai pitääkö koronapelko sinut poissa väkijoukoista?

  • 2.10.2020 at 10:23
    Permalink

    Eipä nyt paljon mitään tapahtumia edes järjestetä ja jos vaikka järjestetään, niin en niihin ehdoin tahdoin lähde riskejä ottamaan. Vältän ihmisjoukkoja viimeiseen asti. Olen muutenkin kotona viihtyvää sorttia, niin ei ole iso muutos normaaliin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä