0

Viikon verkkokysely: Oletko käyttänyt poliisin sähköistä asiointipalvelua?

Poliisin kanssa asiointi kasvotusten poliisilaitoksella on vaihtunut monissa tapauksissa sähköiseen asiointiin. Poliisin sähköisessä asiointipalvelussa voi varata ajan poliisilaitoksilla asiointia varten, tehdä rikosilmoituksen tai antaa vastauksen kuljettajatiedusteluun, joka koskee automaattivalvontakameran kuvaamaa liikennerikkomusta. Sähköisesti voi tehdä myös passi- ja henkilökorttihakemukset sekä hakea erilaisia lupia.

Onko sinulla ollut tarvetta asioida poliisin kanssa verkkopalvelussa? Koetko sähköisen asioinnin helpottavana, vai tekeekö se mielestäsi asioiden hoitamisesta työläämpää? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Oletko asioinut sähköisesti poliisin kanssa?

 • Ei. (57%, 37 ääntä)
 • Kyllä. (43%, 28 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Oletko käyttänyt poliisin sähköistä asiointipalvelua?

 • 17.9.2020 at 13:54
  Permalink

  Tein netissä rikosilmoituksen vahingonteosta ja murtoyrityksestä. Se meni hyvin. Vasta reilun kolmen kuukauden jälkeen joku komisario tms. ilmoitti (paksun paperipuntan kera) ettei ilmoitus anna aihetta mihinkään toimiin. Se meni huonosti.

 • 23.9.2020 at 09:57
  Permalink

  Olen tehnyt rikosilmoituksen netin kautta ja hyvin se sujui. Jälkipyykki oli hidasta, mutta yhtä hidastahan se olisi ollut, vaikka ilmoituksen olisi tehnyt nenätysten poliisimiehen kanssa. Ei palvelussa ole vikaa, vaan henkilöstön määrässä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo ulkoillut luonnonjäillä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä