0

Luumäki selvisi vähillä myrskytuhoilla – palokunnalla oli kaksi puunraivaustehtävää

Itä-Suomeen torstaina suunnannut myrskyrintama aiheutti Luumäellä vain vähän haittoja. Luumäen palokunnan tehtävänä oli vain kaksi kovan tuulen aiheuttamaa puunraivausta. Ensimmäinen tehtävä oli iltapäivällä Jurvalan yksiköllä Toikkalantiellä ja toinen tehtävä illalla Luumäen yksiköllä Luotosentiellä.

Etelä-Karjalassa kirjattiin päivän aikana kaikkiaan 32 vahingontorjuntatehtävää, joista suurin osa oli teille kaatuneiden puiden raivausta. Lisäksi maakunnassa kirjattiin viisi muuta pelastustoimen tehtävää. Puolet vahingontorjuntatehtävistä kirjattiin Lappeenrannan alueella, jossa oli myös sähkökatkoja.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko asioinut sähköisesti poliisin kanssa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä