Viikon verkkokysely: Keräätkö sieniä?

Kesällä se alkaa: mahdollisuus poimia ravintonsa itse. Mustikoiden, vadelmien ja lakkojen jälkeen vuoroon tulevat puolukat ja sienet. Syksyn tullen luontoon

Martoilta sai sienineuvontaa Taavetin kirjastossa. (Kuva: Anniina Meuronen)

Luumäen Lehti

Kesällä se alkaa: mahdollisuus poimia ravintonsa itse. Mustikoiden, vadelmien ja lakkojen jälkeen vuoroon tulevat puolukat ja sienet. Syksyn tullen luontoon ajavat ainakin kantarellit ja suppilovahverot. Herkkutatitkin ovat monelle tuttuja herkkuja. Harvinaisemmat sienet sen sijaan saattavat jäädä metsään, sillä niiden tunnistaminen voi olla asiaan perehtymättömälle vaikeaa. Apua on kuitenkin saatavilla. Äskettäin vietettiin valtakunnallista sieniviikkoa, jonka kunniaksi martat antoivat sienivinkkejään esimerkiksi Taavetin kirjastossa.

Sienestätkö? Vastaa kyselyyn ja kommentoi, mitä herkkuja koriin päätyy sinun sienestysreissuillasi. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka