0

Kotkaniemen rantasaunalle kerätään rahaa mesenointi-kampanjalla

Kotkaniemen rantasaunan kunnostamiseen kerätään rahoitusta mesenointi-kampanjalla. Tukikampanjaan osallistuvilla mesenaateilla on mahdollisuus ikuistaa itsensä saunan historiaan omalla nimikkolaatalla pukuhuoneen seinällä. Pienempiä summia lahjoittaneet voivat ostaa tukituotteita tai liput museolle.
Kotkaniemi kutsuu tukijoita apuun, sillä koronavuosi on osaltaan vaikuttanut museon toimintaan. Esimerkiksi ryhmävierailut ovat lähes kokonaisuudessaan puuttuneet. Yksittäisten asiakkaiden osalta kesä meni puolestaan hyvin, kesä-elokuun aikana museolla vieraili 4 150 asiakasta.
Kotkaniemi-säätiö teki viime talvena pintaremontin museon rannassa sijaitsevaan rantasaunaan. Saunaa ei ole vielä voitu ottaa käyttöön asiakkaille vuokrattavaksi, sillä se on vielä osittain kalustamaton ja tiloista puuttuvat esimerkiksi WC-tilat. Saunan käyttöönotto monipuolistaisi Kotkaniemen toimintaa samalla turvaten koko paikan tulevaisuutta. Rahoituskampanjan pyrkimyksenä on, että sauna saadaan käyttöön ja vuokrattavaksi.
Saunan on rakentanut 1980-luvun alussa presidentin pojanpoika Jorma Svinhufvud.
Kotkaniemen museo ja kahvila ovat vielä syyskuussa avoinna ensi lauantaina ja sunnuntaina.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko asioinut sähköisesti poliisin kanssa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä