0

Kaakkois-Suomeen myönnettiin 2 039 hirvenpyyntilupaa

Kaakkois-Suomeen on myönnetty 2 039 hirven ja 987 valkohäntäpeuran pyyntilupaa.
Hirvilupien määrä pienentyi noin 24 prosenttia, ja valkohäntäpeurojen kasvoi noin 13 prosenttia viime kaudesta. Luonnonvarakeskuksen arvion mukaan hirvikanta on laskenut aikaisemmasta, kun taas valkohäntäpeurakannan arvioidaan olevan edellisvuoden tasolla.
Hirvenmetsästys alkaa täysimittaisesti 10. lokakuuta. Sitä ennen hirveä voi metsästää vahtimalla pelloilta 1. syyskuuta alkaen. Valkohäntäpeuraa voi metsästää vahtimalla syyskuun alusta ja täysimittaisesti 26. syyskuuta alkaen.

 

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko vaihtanut talvirenkaat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä