0

Viikon verkkokysymys: Ravustuskausi alkoi – oletko sinä laittanut rapumerrat pyyntikuntoon?

Ravustuskausi käynnistyi viime tiistaina ja saksiniekkoja saa pyytää aina lokakuun loppuun asti. Oletko sinä ravustuksen ystävä, lasketko omat mertasi vesille? Tyydytkö kenties toisten hankkimaan saaliiseen ravintolapöydän ääressä? Onko rapu mielestäsi suurta herkkua, vai paremminkin sellaisena yliarvostettua syötävää? Pidetäänkö sinun tuttavapiirissäsi venetsialaisia rapukekkereiden merkeissä?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Harrastatko ravustusta?

  • Ei. (77%, 37 ääntä)
  • Kyllä. (23%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 48

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon verkkokysymys: Ravustuskausi alkoi – oletko sinä laittanut rapumerrat pyyntikuntoon?

  • 25.7.2020 at 13:05
    Permalink

    Ravut ovat ehdotonta herkkua, oikein innolla odotan pääseväni taas rapuvoileipien kimppuun. Itse en niitä kyllä käy pyydystämässä enkä edes valmista, kun en kestä ajatusta siitä valmistusprosessista. Sama juttu kuin muunkin lihan kanssa, helpompi on elää, kun ei liikaa mieti, miten ne tehdään ruuaksi. Mutta siis ei syksyä ilman rapukekkereitä. Elokuun lopulla on oikea aika istua mökillä, kun on pimeää ja kynttilöiden valossa herkutellaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö kasvomaskia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä