0

Kuuma linja ratkoo kalastuspulmia torstaina

Mitä olet aina halunnut tietää kalastuksesta, mutta et ole kehdannut kysyä? Ensi torstaina voi esittää kysymyksiä maan ja taivaan väliltä, kun Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön kalatalousasiantuntijoiden uusi puhelinpalvelu vastaa Etelä-Karjalan kalastusharrastajien kysymyksiin.

Järjestö on avannut kesäksi maksuttoman Kalastajan kuuma linja -palvelun, jossa järjestön kalatalousasiantuntijat ympäri Suomea vastaavat kaikkiin kalastuksen harrastajien ja sellaiseksi haluavien kysymyksiin.

Yhteyttä voi ottaa soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numeroon 044 547 9116. Järjestön Etelä- ja Pohjois-Karjalan kalatalousasiantuntija Janne Tarkiainen vastaa seudun asukkaiden kysymyksiin torstaina 23. heinäkuuta kello 15–17. Tarkiaisen mukaan asiantuntijoilta voi kysyä mitä vain kalastuksen eri muodoista kalankäsittelyyn. Opastusta saa myös esimerkiksi ympäristö- ja vastuullisuuskysymyksissä.

– Haluamme auttaa niin aloittelijoita kuin pro-kalastajiakin. Toivomme, että meihin otetaan yhteyttä matalalla kynnyksellä, Tarkiainen evästää.

 

OLLI-PEKKA HÄRMÄ
olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Onko koronarokotusvauhti liian hidas?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä