0

Viikon verkkokysymys: Aiotko vierailla vastikään kävijöille auenneessa presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseossa?

Luumäen merkittävin kulttuurinähtävyys, presidentti P.E. Svinhufvudin vuonna 2018 täysin peruskorjattuna avattu kotimuseo Kotkaniemi joutui koronakeväänä viivästyttämään avautumistaan. Viime keskiviikkona 24. kesäkuuta museo ja museokahvila Ellen viimein aukenivat, tosin puutarhaan sai tehdä omatoimivierailuja jo hieman aiemminkin. Kotkaniemeen on suunniteltu tälle kesälle uusi näyttely, joka esittelee Ukko-Pekan ampumaharrastusta, ja näytelmäryhmä Ukonhatut on valmistellut uuden draamallisen esityksen, joka johdattaa menneiden aikojen tunnelmiin.

Kuuluuko Kotkaniemi sinun tämän kesän vierailukohteisiisi? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi. Oletko kenties vakiokävijä, vai onko museokäynti jäänyt sinulta toistaiseksi toteuttamatta? Vietkö paikan päälle kenties kesävieraasikin?

Kuuluuko presidenttimuseo Kotkaniemi kesän vierailukohteisiisi?

 • Ei. (54%, 31 ääntä)
 • Kyllä. (46%, 26 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 57

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysymys: Aiotko vierailla vastikään kävijöille auenneessa presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseossa?

 • 30.6.2020 at 09:05
  Permalink

  En ole aikaisemmin ehtinyt käydä Kotkaniemessä, mökkiläinen kun olen, mutta tänä kesänä käymme mieheni kanssa varmasti. Hienon käsityksen olen paikasta saanut, kun olen siitä lukenut ja kuullut. Kerran käytiin portin takana, mutta ei ollut silloin vielä auki. Kivalta näytti.

 • 30.6.2020 at 15:15
  Permalink

  Menen käymään varmaan kahvilla tuttavien kanssa jonain aurinkoisena päivänä, paikka on niin mieltä rauhoittava ja levollinen. Museo on kuitenkin jo nähty, ei sinne viitsi enää uudestaan mennä, vaikka mielenkiintoinen se onkin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö kasvomaskia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä