0

Viikon verkkokysymys: Joko olet heittänyt talviturkin – tarkenetko uida alkukesän vesissä?

Kaakkois-Suomen vesistöjen pintalämpötilat vaihtelivat juhannusviikon alussa 13 ja 18 asteen välillä. Kovin lämmintä vesi ei siis vielä ole, mutta hellesäät ovat houkuttaneet väkeä rannoille paistattelemaan. Joko sinä olet uskaltautunut uimasille, vai odotatko vielä vesien lämpenemistä? Tarvitsetko saunan tukemaan uimaan pulahtamista, vai rohkenetko kastautua viileisiinkin vesiin tuosta vaan? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kirjoita kommenttisi aiheesta.

Oletko jo heittänyt talviturkin?

  • Kyllä. (70%, 54 ääntä)
  • Ei. (30%, 23 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 77

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon verkkokysymys: Joko olet heittänyt talviturkin – tarkenetko uida alkukesän vesissä?

  • 17.6.2020 at 10:29
    Permalink

    Kyllä! Ja vaatteet päällä 4.4. Tein tilaa laiturille jäälauttojen välissä ja kompastuin rantakiveen ja mulin kaulaa myöten. Heti perään piti vielä nostaa rautakanki pohjasta. Vaimoni sen sijaan aloitti uimapuku päällä samana päivänä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö kasvomaskia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä