Viikon verkkokysely: Pakkaatko ensi kesänä matkalaukkusi – kaavailetko lomamatkaa kotimaassa tai ulkomailla?

Monien lomamatkasuunnitelmat etenkin alkukesältä menivät myttyyn koronaepidemian takia. Matkasuunnitelmia kuitenkin tehdään, etenkin kotimaahan, sillä esimerkiksi matkailuautojen vuokraajat kertovat kysynnän piikistä.

Luumäen Lehti

Monien lomamatkasuunnitelmat etenkin alkukesältä menivät myttyyn koronaepidemian takia. Matkasuunnitelmia kuitenkin tehdään, etenkin kotimaahan, sillä esimerkiksi matkailuautojen vuokraajat kertovat kysynnän piikistä. Oletko sinä aikeissa matkustaa kesälomallasi? Suuntautuuko matkasi kotimaahan, vai uskaltaudutko jo ulkomaille? Jos pysyt kotosalla, niin miten olet ajatellut viettää kesälomasi?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kerro kommenteissa lomasuunnitelmistasi.

LUUMÄEN LEHTI

toimitus@luumaenlehti.fi Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka