0

Viikon verkkokysely: Pakkaatko ensi kesänä matkalaukkusi – kaavailetko lomamatkaa kotimaassa tai ulkomailla?

Monien lomamatkasuunnitelmat etenkin alkukesältä menivät myttyyn koronaepidemian takia. Matkasuunnitelmia kuitenkin tehdään, etenkin kotimaahan, sillä esimerkiksi matkailuautojen vuokraajat kertovat kysynnän piikistä. Oletko sinä aikeissa matkustaa kesälomallasi? Suuntautuuko matkasi kotimaahan, vai uskaltaudutko jo ulkomaille? Jos pysyt kotosalla, niin miten olet ajatellut viettää kesälomasi?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kerro kommenteissa lomasuunnitelmistasi.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Suunnitteletko kesälomamatkaa?

  • Ei. (85%, 34 ääntä)
  • Kyllä. (15%, 6 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 40

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon verkkokysely: Pakkaatko ensi kesänä matkalaukkusi – kaavailetko lomamatkaa kotimaassa tai ulkomailla?

  • 17.5.2020 at 23:18
    Permalink

    Äkäslompolossa muutaman viikon aion viettää. Hillasuolla tai muuten vaan pyöräillen ja illalla olutta siemaillen. Muuten sama tilanne ruska-aikana, mutta pyöräily vaihtuu patikointiin tunturissa. Sinne se on mentävä mihin mieli tekee. Tästä karanteerista alkaa jo saada tarpeekseen.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko vienyt jätteitä Hyödyksi-asemalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä