0

Kuutostiellä hirvikolari tiistaina

Kuutostiellä sattui varhain tiistaiaamuna hirvikolari. Eläin oli päässyt tiealueelle riista-aidasta huolimatta. Yksin autossa ollut kuljettaja loukkaantui lievästi, auto sen sijaan kärsi huomattavia vaurioita. Turmapaikka oli hieman Luumäen rautatieasemalta Lappeenrannan suuntaan. Luumäen palokunnasta oli paikalla yksiköt Jurvalan ja Luumäen paloasemilta sekä päivystävä ryhmänjohtaja.

Syksy on tunnetusti hirvikolarien aikaa, mutta määrissä tapahtuu hyppäys ylöspäin myös keväisin ja alkukesällä, kun eläimet siirtyvät kesälaitumilleen. Myös hirvikanta on keväisin suurimmillaan vasojen syntymän myötä. Eniten hirvieläimet liikkuvat aamu- ja iltahämärän aikoihin.

 

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Kuutostiellä hirvikolari tiistaina

  • 6.5.2020 at 14:44
    Permalink

    Onko tämä ”auto” sama mikä tutkaili autojen nopeuksia erään sillan vieressä hyvässä piilossa? Hirvelle täysipotti jos on 🙂

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä