0

Oletko jo aloittanut valmistautumisen puutarhan kevääseen?

Kevät on ollut tavanomaista huomattavasti aikaisemmassa ja luonto on heräilemässä. Samaan aikaan monet ovat tavallista enemmän kodeissaan joko etätöissä tai karanteenissa. Oletko sinä jo innostunut kevään puutarhatöistä? Oletko aloittanut taimikasvatuksen tai suunnitellut pihan ja kukkapenkkien uudistamista? Notkuvatko ikkunalaudat taimipurkeista tai joko kasvihuoneessa on lämmitys päällä? Oletko hankkinut ensimmäiset orvokit ja narsissit parvekelaatikoihin?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

Oletko jo upottanut sormesi multaan?

  • Ei. (72%, 41 ääntä)
  • Kyllä. (28%, 16 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 57

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Oletko jo aloittanut valmistautumisen puutarhan kevääseen?

  • 3.4.2020 at 17:36
    Permalink

    Ei se nyt varmaan ihan multaan upottamista ole, mutta olen kyllä upottanut haravan lehtiin. Koko piha on haravoitu ennen kuin tuli ohutta lunta. Mieli olisi tehnyt ottaa ruusuilta talvisuojat pois, mutta en hennonut, kun ei voi tietää, milloin tulee vielä pakkasia. Mutta ikinä ennen en ole maaliskuun puolella haravaa heiluttanut!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä