0

Eksote kokosi asiointipalveluja verkkosivuilleen – kuntien yhteyshenkilöt auttavat tarvittaessa

Eksote tiedottaa koonneensa verkkosivuilleen asiointipalvelut koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville eteläkarjalaisille.
Sivuilta löytyy tietoa koronaviruksesta sekä listattuna kauppa-, ateria- ja apteekkipalveluja kotiin toimittavia tahoja Etelä-Karjalassa.
Lisäksi sivulla on tietoa henkistä tukea tarjoavista puhelin- ja verkkopalveluista.
– Nyt on tärkeää, että huolehdimme jokainen mahdollisuuksiemme mukaan riskiryhmiin kuuluvista läheisistämme ja naapureistamme, jotta heidän ei tarvitse altistua koronavirukselle. Tämänhetkisen tiedon perusteella yli 70-vuotiaat henkilöt ovat muita alttiimpia saamaan vakavan koronavirusinfektion, Eksotesta kerrotaan.

Yrittäjät ja yhteisöt, jotka tarjoavat riskiryhmiä tässä tilanteessa suojaavia palveluja, voivat ottaa yhteyttä Reetta Touruseen sähköpostitse osoitteeseen reetta.tourunen@eksote.fi tai puhelimitse numeroon 040 651 3141.
Ne riskiryhmiin kuuluvat tai karanteeniin määrätyt henkilöt, joiden arki ei poikkeustilanteessa järjesty läheisten tai naapurien avulla, voivat tarvittaessa soittaa asuinkuntansa yhteyshenkilölle, joka voi auttaa löytämään sopivan palvelun.

Luumäellä yhteyshenkilöitä ovat Mervi Käyhty puhelinnumerossa 040 712 3717 ja Pasi Kyllönen numerossa 040 522 8867. Heidät tavoittaa arkisin kello 9–15.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo upottanut sormesi multaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä