0

Saila Duon konsertti peruttiin viime hetkillä

Etnohenkinen kokoonpano Saila Duo on peruuttanut sairastapauksen vuoksi tänään lauantaina 15. helmikuuta pidettäväksi aiotun konserttinsa. Uusia latuja -konsertti oli määrä pitää Taavetin seurakuntakeskuksessa.

Konsertin järjestäjä, Luumäen seurakunta ilmoittaa, että ennakkoon ohjelman hankkineille palautetaan maksu tänään lauantaina kello 15.30–16.30 Luumäen seurakuntakeskuksessa tai maanantaista torstaihin kirkkoherranvirastossa aukioloaikoina.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko e-urheilu mielestäsi urheilua?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä