0

Viikon verkkokysely: Oletko saanut apua silloin, kun olet sitä tarvinnut?

Luumäen Lehden mielipidepalstalle kirjoittanut henkilö esitti hiljattain huolensa siitä, ettei apua saa enää edes pyydettäessä. Hänen äitinsä oli saanut ulkoillessaan sairaskohtauksen eikä lähellä liikkunut koiranulkoiluttaja reagoinut kirjoittajan ja hänen äitinsä avunpyyntöihin. Valtakunnallisista uutisista saa aika ajoin lukea, että hädässä olevaan ei kiinnitetä huomiota, vaan sairaskohtauksen saanut ohitetaan tai onnettomuuspaikalle ei pysähdytä auttamaan.

Onko välinpitämättömyys lisääntynyt mielestäsi myös Luumäellä? Oletko sinä saanut apua, kun olet sitä tarvinnut? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Oletko saanut apua hätätilanteessa?

 • Kyllä. (74%, 32 ääntä)
 • Ei. (26%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 43

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Oletko saanut apua silloin, kun olet sitä tarvinnut?

 • 14.2.2020 at 15:21
  Permalink

  Liukastuin viime talvena Taavetin raitilla. Monta ihmistä kulki ohi eivätkä kysyneet miten kävi. Makasin pitkin pituuttani monta minuuttia ennen kuin pääsin itse könyämään ylös ja siinä kohtaa sitten joku vasta kysäisi, että kävikö mitään. Vissiin ne ohi kulkeneet ajattelivat, että vaan pikkuisen pyllähdin, mutta oli kyllä ranne pitkään kipeä ja jalat mustelmilla. Olisi voinut käydä pahemmin, olisikohan joku sitten rynnännyt avuksi?

  Reply
 • 17.2.2020 at 08:53
  Permalink

  Kyllä Luumäellä vielä pelittää niin naapuriapu kuin ihan tuntemattoman auttaminenkin, sen olen useamman kerran saanut itse kokea. On täytynyt olla erikoistapaus, jos on jäänyt ilman apua. Itse olen kerran pyörtynyt ja kerran liukastunut ja heti on ollut ihmisiä auttamassa ja ambulanssikin on heti kutsuttu. Pitää vaan toivoa, ettei ison maailman meininki ja välinpitämättömyys koskaan ulotu tänne kylille asti.

  Reply
 • 19.2.2020 at 09:46
  Permalink

  Ei Luumäki tässäkään asiassa ole entisellään. Jotkut auttavat, jotkut sulkevat silmänsä. Entisaikaan ei taida olla paluuta, jolloin oli kunnia-asia, ettei hädässä auttamisesta luistettu.

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko e-urheilu mielestäsi urheilua?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä