0

Koulukyytien kilpailutusta selvitetään

Luumäki valmistelee kunnan oppilas-, asiointi- ja ateriakuljetusten hankintojen kilpailuttamista.
Taustalla on Etelä-Karjalan laajuinen suunnitelma kuntien oppilas- ja asiointikuljetusten yhteistä maakuntatasoisesta kilpailutuksesta. Tavoitteena on kuljetuskustannusten kasvunhillitseminen, pysäyttäminen tai jopa kääntäminen laskuun.
Kunnat ovat valmistelleet esitystä yhteisestä kilpailutuksesta Etelä-Karjalan liiton, Kaakkois-Suomen ely-keskuksen sekä maakunnallisen yhteishankintayksikön eli Lappeenrannan kaupungin hankintapalvelujen kanssa.
Aikataulullisista syistä kilpailutus aloitetaan markkinavuoropuhelulla jo helmikuun alussa. Se ei kuitenkaan sido kuntia vielä varsinaisen kilpailutuksen järjestämiseen, vaan päätös kilpailutuksesta tehdään vasta lautakuntakäsittelyn jälkeen.

Luumäki, kuten muutkin mukana olevat kunnat tulee toimimaan itsenäisenä hankintayksikkönä.
Luumäen sivistyslautakunta käsitteli asiaa kokouksessaan keskiviikkona. Lautakunta valtuutti sivistystoimenjohtajan valmistelemaan asiaa edelleen ja osallistumaan kuntien yhteistyöhön kilpailutuksen valmistelussa.  Lautakunta päättää hankintakilpailutuksen etenemisestä Luumäen osalta seuraavassa kokouksessaan.

 

 

OLLI-PEKKA HÄRMÄ
olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Onko e-urheilu mielestäsi urheilua?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä