0

Viikon verkkokysely: Oletko jo vetänyt monot jalkaan ja suunnannut hiihtolenkille?

Talvi ei ole juurikaan hemmotellut hiihdon harrastajia, mutta ainakin helmikuun ensimmäisellä viikolla sekä Taavetin valaistu latu että Okkolan maakaasulinjan latu ovat hiihtokuntoiset. Mika Virsu kertoo torstain Luumäen Lehdessä sivakoineensa tänä talvena jo 700 kilometriä. Oletko sinä jo päässyt hiihtoladulle?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Oletko jo korkannut hiihtokauden?

 • Ei. (95%, 57 ääntä)
 • Kyllä. (5%, 3 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 60

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Oletko jo vetänyt monot jalkaan ja suunnannut hiihtolenkille?

 • 6.2.2020 at 14:04
  Permalink

  Sukset jää tänäkautena kesävarastoon.

 • 11.2.2020 at 09:12
  Permalink

  Korkkasin, mutta pelkäksi korkkaukseksi se sitten jäikin. Rakastan hiihtämistä, mutta kyllä siihen tarvitaan silmän iloksi hankia ja nietoksia. Saavat nyt pysyä sukset varastossa, jos ei tästä kunnon talvea urkene.

 • 11.2.2020 at 15:29
  Permalink

  Arvostan kyllä valtavasti niitä tahoja, jotka ovat iloksemme latuja tehneet, että edes harvakseltaan on päässyt kuntoilua harrastamaan. Eihän sitä iloa tänä talvena ole paljon riittänyt, mutta pikkuisen kumminkin. Kyllä toivon, ettei tarvitse siirtyä pysyvästi rullasuksiin, kun talvet alkavat olla pelkkää vesisadetta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kukkiiko puutarhasi koronakesänä tavallista enemmän?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä