0

Viikon verkkokysely: Matkustatko talvisempien maisemien ja kelien perässä?

Talvi ei ole hellinyt ystäviään Luumäellä eikä juuri missään päin Etelä-Suomea. Hiihtolajien harrastajat eivät ole päässeet sivakoimaan eivätkä pilkkiharrastajat luonnonjäille narraamaan kaloja. Ulkoluistelukentätkin odottelevat hiekkaisina pakkasten tuloa.

Matkustatko sinä etsimään talvisempia olosuhteita? Käytkö vaikkapa viikonloppuisin laskettelurinteiden tai hiihtolatujen keinolumilla? Vietätkö talvilomasi Lapin hangilla? Viekö talviurheiluharrastus sinut kenties ulkomaille saakka? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Matkustatko talvikelien perässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon verkkokysely: Matkustatko talvisempien maisemien ja kelien perässä?

  • 20.1.2020 at 11:05
    Permalink

    Lumikeleistä en piittaa, vaikka kyllähän se pieni valkea pikkuisen kirkastaisi. Mutta että matkustaisin sinne, missä on enemmän talvi, ei kiitos. Jos matkustan, lähden etelän lämpöön kauas näistä Suomen tukkokeleistä, tai pakkasista ja lumipyryistä. Valoa ja aurinkoa, sitä ihminen kaipaa.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Matkustatko talvikelien perässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä