0

Viikon verkkokysely: Matkustatko talvisempien maisemien ja kelien perässä?

Talvi ei ole hellinyt ystäviään Luumäellä eikä juuri missään päin Etelä-Suomea. Hiihtolajien harrastajat eivät ole päässeet sivakoimaan eivätkä pilkkiharrastajat luonnonjäille narraamaan kaloja. Ulkoluistelukentätkin odottelevat hiekkaisina pakkasten tuloa.

Matkustatko sinä etsimään talvisempia olosuhteita? Käytkö vaikkapa viikonloppuisin laskettelurinteiden tai hiihtolatujen keinolumilla? Vietätkö talvilomasi Lapin hangilla? Viekö talviurheiluharrastus sinut kenties ulkomaille saakka? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Matkustatko talvikelien perässä?

 • Ei. (75%, 47 ääntä)
 • Kyllä. (25%, 16 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 63

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Matkustatko talvisempien maisemien ja kelien perässä?

 • 20.1.2020 at 11:05
  Permalink

  Lumikeleistä en piittaa, vaikka kyllähän se pieni valkea pikkuisen kirkastaisi. Mutta että matkustaisin sinne, missä on enemmän talvi, ei kiitos. Jos matkustan, lähden etelän lämpöön kauas näistä Suomen tukkokeleistä, tai pakkasista ja lumipyryistä. Valoa ja aurinkoa, sitä ihminen kaipaa.

 • 21.1.2020 at 09:06
  Permalink

  Jos kerran vuori ei tule Muhammedin luo, niin Muhammed menee vuoren luo. Hiihdän niin pitkään kuin minussa henki pihisee, joten lomareissut suuntautuvat sinne, missä on taatusti hiihtokelit. Yleensä ihan kotimaassa pysyttelen, mutta pari kertaa vuosikymmenessä pitää lähteä kauemmas.

 • 22.1.2020 at 20:12
  Permalink

  Sopiva talvi minulle, kun ei ole liukasta eikä tarvii monta kerrosta vaatteita.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo upottanut sormesi multaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä