0

Työttömien määrä väheni Luumäellä vuoden takaisesta – avoimia työpaikkoja ilmoitettiin marraskuussa kuusi

Työttömien työnhakijoiden määrä on laskenut Luumäellä vuoden takaiseen verrattuna. Marraskuussa työttömiä oli 172, kun vuosi sitten luku 178.
Kuukausitasolla tarkasteltuna kehitys on päinvastaista, sillä viime lokakuussa Luumäellä oli Kaakkois-Suomen työllisyyskatsauksen mukaan 157 työtöntä työnhakijaa.
Luumäellä työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta, siis työttömyysaste, oli marraskuussa 8,7 prosenttia, kun Kaakkois-Suomen keskiarvo oli 10,8 prosenttia. Työttömyysaste oli matalin Taipalsaarella, 6,7 prosenttia ja korkein Imatralla, 14,2 prosenttia.
Luumäen työttömistä 106 oli marraskuussa miehiä. Alle 25-vuotiaita työttömiä oli 25 ja yli 50-vuotiaita 82. Pitkäaikaistyöttömiä oli 37. Avoimia työpaikkoja oli lokakuun tapaan kuusi. Vuosi sitten avoimia työpaikkoja ilmoitettiin Luumäeltä 17.
Kaakkois-Suomen tasolla eniten uusia avoimia työpaikkoja ilmoitettiin myyntiedustajille, myyjille, toimisto- ja laitossiivoojille, lähihoitajille, puhelin- ja asiakaspalvelukeskusten myyjille sekä ravintola- ja suurtaloustyöntekijöille.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko asioinut sähköisesti poliisin kanssa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä