0

Viikon verkkokysely: Kohtaatko liikenteessä aiempaa useammin vaaranpaikkoja — onko liikennekuri höltynyt?

Etelä-Karjalan pelastuslaitos on nostanut kuluvan viikon aikana julkisuuteen huolensa pelastajien turvallisuudesta liikenneonnettomuuspaikoilla. Ei ole tavatonta, että vilkkuvista varoitusvaloista huolimatta onnettomuuspaikkojen ohi kaahataan kovaa. Sivutoiminen palomies ja poliisi olivat hiljattain vähällä joutua yliajetuiksi Luumäellä Kuutostiellä. Tavatonta ei ole sekään, että onnettomuuspaikoilla hidastellaan muun liikenteeen tukkeena jopa pelastustyötä haitaten, koska onnettomuuspaikalta halutaan napata kuvia.

Koetko sinä yleisen liikennekurin höltyneen, onko liikenteessä mielestäsi aiempaa useammin vaaranpaikkoja? Kerro kommenteissa, minkälaisiin uhkaaviin liikennetilanteisiin olet joutunut toisen osapuolen huolimattomuuden tai tarkoituksellisen sääntöjen rikkomisen takia. Oletko kenties itse syyllistynyt vaaran aiheuttamiseen liikenteessä?

Onko liikennekuri höltynyt?

 • Kyllä. (78%, 39 ääntä)
 • Ei. (22%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 50

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Kohtaatko liikenteessä aiempaa useammin vaaranpaikkoja — onko liikennekuri höltynyt?

 • 7.12.2019 at 09:36
  Permalink

  Puhelimen käytöstä autoa ajettaessa on tullut ihan Taavetin tapa. Kiireiset ja niin kovin tärkeitä asioita toimittavat ihmiset tietävät, että valvonta on olematonta ja viis veisaavat liikenneturvallisuudesta.

 • 9.12.2019 at 17:02
  Permalink

  On höltynyt, siinä määrin, että liikenteestä on tullut villi länsi. Vastaantulijoita ei kunnioiteta, vaan poukataan ohitukseen suoraan päin liikennettä ja sitten odotetaan, että toiset lakoavat alta vaikka penkoille. Vähältä piti -tilanteita sattuu päivittäin ja on kyllä ihme, ettei pahoja nokkakolareita ajeta sen enempää. Kyllä saa silmänsä auki pitää, jos meinaa hengissä kestää.

 • 10.12.2019 at 08:31
  Permalink

  Kaahareita on paljon, ei ole nopeusrajoituksilla mitään virkaa. Kyllä tuossa uudella kuutostiellä mennään toistasataa pitkälti eikä valvontaa ole. Mikä estää laittamasta kameroita sen tien varteen? Johan alkaisi menininki rauhoittua eikä ehkä siihen kaiteeseenkaan törmäiltäisi joka toinen päivä.

 • 10.12.2019 at 15:59
  Permalink

  Itseäni ottaa nuppiin, ettei voi pitää turvaväliä Kuutosella, vaan pitää läähättää puskurissa. Siinä on pari kaistaa, että tervemenoa ohi vaan, jos ei sallittu ajonopeus riitä. Ja sitten ottavat päähän ne edellä hidastelevat, jotka seilaavat kaistojen välissä, ettei kukaan vahingossakaan pääsisi ohi.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko vienyt jätteitä Hyödyksi-asemalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä