0

Koululaiset juhlistavat itsenäisyyttä kunnantalossa ja muistomerkkikäynnillä

Koululaiset käynnistävät itsenäisyyspäivän vieton Luumäellä tavanomaisesta poiketen jo aatonaattona eli keskiviikkona 4. joulukuuta. Kunnan neljäsluokkalaisille järjestetään keskiviikkona aamupäivällä itsenäisyyspäivän vastaanotto Luumäen kunnantalossa.

Kangasvarren koululaiset tekevät koko koulun voimin perinteisen kunniakäynnin Oikeustaistelun muistomerkille, joka sijaitsee vanhan Luumäen aseman kupeessa. Juhlallisuudet alkavat muistomerkillä kello 12. Puheen tilaisuudessa pitää Luumäen kunnan hallintojohtaja Kaisa Kausto-Uski.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Kukkiiko puutarhasi koronakesänä tavallista enemmän?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä