0

Palokunta pelasti kaivoon pudonneen hevosen Montosella

Palokunta pelasti sunnuntai-iltana Montosen kylässä kaivoon pudonneen hevosen. Palokunnan saapuessa paikalle hevonen oli noin kahden metrin levyisessä ja puolentoista metrin syvyisessä kaivossa siten, että sen pää oli kaivon reunalla. Vettä kaivossa ei ollut.
Hälytys paikalle tuli iltakuudelta. Luumäen palokunnan yksiköt onnistuivat saamaan hevosen alle liinan pujotusraudan avulla ja hevonen nostettiin ylös kaivosta raivausauton nosturilla sekä miesvoimin vetämällä. Pelastustyö kesti noin puolitoista tuntia.
Onnistuneen noston jälkeen eläin lähti omatoimisesti kävelemään kohti tallirakennusta. Eläinlääkäri kutsuttiin paikalle tarkastamaan hevosen kunto.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä