0

LC Ellen kerää lahjoitustuotteita lapsiperheille Taavetin päivittäistavarakaupoissa perjantaina ja lauantaina

Luumäkeläinen naisleijonien klubi LC Ellen toteuttaa Taavetissa Auta lasta, auta perhettä -keräyksen, jossa avun saajina ovat hankalassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet. Tarkoitus on kerätä tuotteita lahjoitettaviksi edelleen tarvitseville. Keräys toteutetaan perjantaina 29. marraskuuta kello 15 alkaen Taavetin S-marketissa ja kello 15.30 alkaen Taavetin K-marketissa. Keräyksen päättymisaika on kello 18. Lauantaina 30. marraskuuta keräys toteutetaan molemmissa päivittäistavarakaupoissa kello 10—15.

Keräykseen osallistuva voi ostaa kauppareissullaan yhden ylimääräisen tuotteen, jonka LC Ellenin jäsenet toimittavat perille vähävaraiselle lapsiperheelle. Kun tuote on maksettu, sen voi viedä keräyskärryyn.
Lahjoitettavaksi sopivat kuivaruokatuotteet, säilykkeet, hygieniatuotteet sekä lasten lelut ja tarvikkeet.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Uskallatko käydä yleisötapahtumissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä