0

Viikon verkkokysely: Oletko saanut sakot ajettuasi ylinopeutta valvontakameraan?

Maanteiden automaattinen nopeusvalvonta lisääntyy Suomen teillä. Taavetin ja Haminan välinen tieosuus VT26 on siirtymässä nopeusvalvonnan piiriin. Uudenaikaiset kameratolpat on hiljattain pystytetty ja poliisi päättää, milloin varsinainen nopeusvalvonta aloitetaan. Luumäellä valvontakameroita on ennestään Itsenäisyydentiellä sekä Kuutostiellä Hietamiehen tienhaaran läheisyydessä tien moöemmilla puolilla.

Oletko sinä ajanut valvontakameraan ylinopeutta ja saanut siitä huomautuksen, rikesakon tai sakkorangaistuksen? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

Oletko saanut sakot valvontakamerasta?

 • Ei. (62%, 74 ääntä)
 • Kyllä. (38%, 46 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 120

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Oletko saanut sakot ajettuasi ylinopeutta valvontakameraan?

 • 20.11.2019 at 21:53
  Permalink

  En ole saanut, mutta ihmettelen miten kalliita ”riistakameroita” on vara valtiolla asentaa tien molemmilla puolilla. Tiet kyllä annetaan mennä huonoon kuntoon, mutta autoilijoilta pitää saada rahat pois.

 • 23.11.2019 at 16:43
  Permalink

  En ole, koska en ajele liian lujaa tolppien kohdalla enkä muutenkaan.

 • 25.11.2019 at 12:00
  Permalink

  Olen kyllä välkytellyt ja maksellut. Harmittaa, kun vedotaan liikenneturvallisuuteen, vaikka valtio käyttä noita tolppia vaan rahastuskonstina. Kenen turvallisuutta siinä vaarannetaan, jos ajaa vähän ylinopeutta hiljaisilla teillä, missä ei ketään muita liiku? En kyllä pidä itseäni isona rikollisena ja liiasta vauhdistani olen maksanut ihan reilun hinnan. Keskittyisivät kyttäämään niitä kaistapäisiä kuskeja, jotka toisista piittaamatta ohittelevat tuolla maanteillä ja oikeasti vaarantavat kaikki muut tielläliikkujat.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko vienyt jätteitä Hyödyksi-asemalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä