0

Nyt haetaan vuoden positiivisinta luumäkeläistä

Luumäki hakee vuoden positiivisinta luumäkeläistä. Luumäen kunnan järjestämässä Vuoden positiivisin luumäkeläinen -äänestyksessä voi antaa äänensä henkilölle tai ryhmälle, joka on toiminnallaan levittänyt positiivisuutta ympärilleen ja edistänyt yhteistä hyvää Luumäellä. Äänestää voi kuka vain, mutta titteli voidaan myöntää vain luumäkeläiselle.
Tittelin voi ansaita monella tapaa: Onko naapurisi, tuttusi tai entuudestaan tuntematon henkilö auttanut arjenaskareissasi? Onko jonkun jakama kehu saanut hymyn huulillesi ja pelastanut päiväsi? Onko joku yksinkertaisesti ”hyvä tyyppi”, joka levittää ympärilleen aina hyvää fiilistä? Tai onko joku mielestäsi edustanut Luumäkeä julkisuudessa erityisen positiivisesti?
Ehdotus on syytä perustella hyvin, sillä voittajan valitseva kunnanhallitus tekee valinnan perusteluiden pohjalta.

Äänestys on käynnissä 30. marraskuuta saakka Taavetin ja Kangasvarren kirjastoissa sekä sähköpostitse. Äänestyslomake lähetysohjeineen löytyy kunnan verkkosivuilta.
Vuoden positiivisin luumäkeläinen 2019 palkitaan vuoden viimeisessä kunnanvaltuustossa 9. joulukuuta. Voittajan palkitsemisen lisäksi halukkaiden äänestäneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto.
Vuoden positiivinen luumäkeläinen -perinne starttasi viime vuonna, kun kunnan työntekijät ja luottamushenkilöt äänestivät Soini Hatisen ensimmäiseksi positiiviseksi luumäkeläiseksi.
Jo tuolloin linjattiin, että jatkossa palkittu valitaan äänestyksellä.

 

OLLI-PEKKA HÄRMÄ
olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

 

Viikon kysymys

Poimitko metsämarjoja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä