0

Mönkijän kuljettaja törmäsi puuhun ja autoilija päätyi päin valaisinpylvästä

Luumäellä tapahtui viikonvaihteessa kaksi liikenneonnettomuutta, joissa kummassakin kuljettaja loukkaantui. Perjantai-iltana mönkijä törmäsi Kivijärventiellä Jurvalassa puuhun pyörähdettyään mahdollisesti sitä kautta ajokin kanssa ylösalaisin ja ympäri. Kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Hälytys tuli kello 17.34 ja paikan päällä tilannetta hoiti Luumäen palokunnan Jurvalan yksikkö.

Sunnuntaina henkilöauto ajautui kevyen liikenteen väylälle ja törmäsi valaisinpylvääseen Taavetintiellä. Matkalla auto kaatoi myös linja-autopysäkin merkin. Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Kuljettajan lisäksi autossa matkusti koira, joka ei loukkaantunut tapahtumassa. Hälytys onnettomuuspaikalle tuli kello 12.43. Paikalla oli Luumäen palokunnan raivausauto.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä