0

Oliver Rosenholm valittiin Pikku Mowgliksi Viidakkokirja-seikkailumusikaaliin

Luumäkeläinen Oliver Rosenholm, 11, on valittu Pikku Mowglin rooliin Teatteri Imatran seikkailumusikaaliin Viidakkokirja. Hakemusten pohjalta koe-esiintymiseen kutsuttiin neljä poikaa, joista kaksi valittiin itse esitykseen. Toinen Mowglin rooliin valittu on imatralainen Elias Winberg, 13.

Koko perheen seikkailumusikaalin harjoitukset alkavat 11. marraskuuta ja musikaalin pohjoismainen kantaesitys nähdään Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 8. helmikuuta 2020. Esityksiä on kevätkaudella yhteensä 34 ja viimeinen nähdän 25. huhtikuuta.

Kangasvarren koulua käyvä Oliver Rosenholm tunnetaan Luumäellä myös taikurina ja vatsastapuhujana esiintyjänimellä Taika-Oliver.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Onko e-urheilu mielestäsi urheilua?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä