0

Eksote valmistautuu YT-neuvotteluihin

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) valmistautuu yhteistoimintaneuvotteluihin.
Eilen keskiviikkona kokoontunut Eksoten hallitus antoi piirin johdolle valtuuden valmistella YT-neuvotteluiden aloittamista. Kustannussäästöjä haetaan koko organisaatiosta. Säästötoimet koskevat kaikkia toimintoja ja koko henkilöstöä.
Toimenpiteistä on luvassa lisätietoa parin viikon kuluttua, kun Eksoten toimitusjohtaja Timo Saksela esittelee ne seuraavassa hallituksen kokouksessa 9. lokakuuta.
— Pikavoittoja ei haeta, eikä vain raha ratkaise. Pitkäjänteisellä työllä haluamme uudistaa organisaatiorakennetta sekä löytää uusia keinoja ja tapoja, jotta voimme tuottaa palvelut laadukkaasti mutta samalla tehokkaasti, Saksela sanoo Eksoten tiedotteessa.
Eksoten pakottaa säästöihin Etelä-Karjalan kuntien vaikeutunut taloustilanne. Kuntayhtymän tulos vaikuttaa voimakkaasti jäsenkuntien talouteen, sillä Eksoten osuus kuntien kuluista on noin 50—60 prosenttia.

 

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Tekikö Luumäen Osuuspankki oikean ratkaisun pysyessään itsenäisenä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä