0

Taavettihallin varastoa remontoidaan

Taavettihallin liikuntasalin varastotiloissa alkoi remontti.
Korjaustarve johtuu varastotilan maanvastaisen seinän sisäpuolelle päässeestä kosteudesta, jonka on aiheuttanut ongelmat vesieristyksessä. Itse eristys on korjattu aiemmin, eikä kosteutta enää pääse sisälle.
Eilen keskiviikkona alkaneessa remontissa liikuntasalin varastotilojen lattiamaton tilalle vaihdetaan hengittävämpi lattiamateriaali.
Varastoissa olevia tavaroita siirrellään ja sijoitetaan ajoittain tiiviimmin, mutta muuten remontti ei vaikuta liikuntatilojen käyttöön. Työn valmistumisajankohta ei ole vielä tiedossa.

 

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä