0

Viikon verkkokysely: Kotkaniemen toinen kesäkausi remontin jälkeen päättyi – oletko käynyt paikan päällä?

Presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseo Kotkaniemi avasi ovensa täysin remontoituna ja entiseen loistoonsa entistetyllä puutarhalla ympäröitynä toukokuussa 2018. Ensimmäisenä kesänä Kotkaniemessä kävi yli 15 000 ihmistä ja kuluneena kesäkautenakin paikalla vieraili yli 9 000 henkilöä. Viime sunnuntaina Kotkaniemi päätti kesäkautensa ja talviaikaan siirryttyään museo on avoinna ainoastaan tilauksesta ryhmille.

Oletko sinä jo käynyt Kotkaniemessä? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä samalla kommenttisi. Kerro, mikä sinulle on ollut Kotkaniemessä erityisen mieluisaa tai perustele, miksi et ole vielä käynyt katsomassa Luumäen kenties tunnetuinta matkailukohdetta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Oletko jo käynyt Kotkaniemessä?

 • Kyllä. (54%, 43 ääntä)
 • Ei. (46%, 36 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 79

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Kotkaniemen toinen kesäkausi remontin jälkeen päättyi – oletko käynyt paikan päällä?

 • 24.9.2019 at 07:12
  Permalink

  Oman paikkakunnan nähtävyydet tuppaa unohtua, kun on muka sitä hienompaa mitä kauempana.

 • 24.9.2019 at 12:22
  Permalink

  Sama vika Rahikaisella. Onko tuo sitten liian lähellä vai mikä on syynä. Ohi on ajettu monesti ja mielessä on pyörinyt monta kertaa vierailu ajan kanssa tai piipahdus. Mutta ei ole mersun keula vielä tuonne kääntynyt, asia kaipaisi ryhtiliikettä itseltäni.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä