0

Kai Könöselle myönnettiin erilliskorvaus

Luumäen sivistystoimenjohtaja Kai Könönen saa erilliskorvauksen hoitamistaan vapaa-aikasihteerin tehtävistä. Vapaa-aikasihteerin siirryttyä toisiin tehtäviin 1. syyskuuta 2017 on Könönen hoitanut tämän tehtäviä oman toimensa ohella.
Taloudellisten haasteiden vuoksi vapaa-aikasihteerin tehtävää ei ole järkevää täyttää kuluvankaan vuoden aikana. Kunnanhallitus päätti myöntää sivistystoimenjohtajalle erilliskorvauksena 500 euroa kuukaudessa takautuvasti vuoden alusta lukien vapaa-aikasihteerin tehtävien hoidosta.

 

OLLI-PEKKA HÄRMÄ
olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Tekikö Luumäen Osuuspankki oikean ratkaisun pysyessään itsenäisenä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä