0

IS: Luumäen kuolonkolarissa tien varteen pysähtyneessä henkilöautossa ei ollut valoja

Luumäellä heinäkuussa sattuneesta kuolonkolarista on saatu uutta tietoa.
Kuutostien varteen pysähtyneessä autossa ei ollut todistajien mukaan valoja päällä, kertoo Ilta-Sanomat. Havainnot vahvistavat venäläisen rekankuljettajan kertomusta siitä, että moottoriliikennetien varteen pysäköinyt henkilöauto oli tien sivussa valoitta.
Tutkinnanjohtaja Saku Tielisen mukaan todistajien kuulusteluissa ei ole tullut mitään sellaista ilmi, joka poikkeaisi rekan kuljettajan kertomuksesta.
Kolarissa kuoli kaksi henkilöä yhden loukkaantuessa. Turma tapahtui heinäkuun 21. päivä hieman ennen kello kahta aamuyöstä ja tarkempi tapahtumapaikka oli Luumäen aseman kohdalta hieman Lappeenrantaan päin.
Hotelli Salpassa pidettyyn harrasteautotapahtumaan illalla osallistunut nelihenkinen seurue oli matkalla henkilöautolla Kouvolan suuntaan, kun kuljettaja pysäytti auton valtatien penkereelle ja kolme matkustajaa poistui autosta. Takaa tullut rekka törmäsi ajoradalla olleisiin ihmisiin, joista kaksi menehtyi välittömästi ja yksi loukkaantui lievästi. Autoon jäänyt kuljettaja ei loukkaantunut.
Poliisi on kertonut aiemmin, että kolmikko oli poistunut autosta mahdollisesti selvittääkseen erimielisyyttä.
Rekkaa kuljetti vuonna 1983 syntynyt venäläinen mies, jota epäillään esitutkinnassa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kahdesta kuolemantuottamuksesta ja vammantuottamuksesta. Kumpikaan kuljettaja ei ollut alkoholin vaikutuksen alaisena.

 

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Tekikö Luumäen Osuuspankki oikean ratkaisun pysyessään itsenäisenä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä