0

Viikon verkkokysely: Kaipaatko virkavaltaa enemmän näkyville?

Hallitus käy parhaillaan kädenvääntöä poliisien virkojen lisäämisestä. Käydyissä keskusteluissa Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen on vaatinut lisää kyläpoliisi-reinikaisia maaseudulle ja lähiöihin.

Luumäellä poliisi näyttäytyy aika ajoin valvontatehtävissä ja tällöin partiot tulevat enimmäkseen Kouvolasta, toisinaan Lappeenrannasta. Esimerkiksi joitakin viikkoja sitten Linnalantien ja Haminantien liittymässä toteutettiin mittava puhallusratsia.

Mutta onko valvonta mielestäsi riittävää? Näkyykö poliisi tarpeeksi Luumäellä vai kaipaatko lisää virkavallan läsnä oloa? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

Näkyykö poliisi tarpeeksi Luumäellä?

 • Ei. (63%, 64 ääntä)
 • Kyllä. (37%, 37 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 101

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Kaipaatko virkavaltaa enemmän näkyville?

 • 1.9.2019 at 07:29
  Permalink

  Paljon on Taavetissakin niin kiireisiä ja tärkeissä asioissa liikkuvia, että puhelutkin pitää hoitaa autolla ajaessa. Poliisin parempi näkyvyys tätä tosi vaarallisen näköistä touhua varmasti vähän hillitsisi.

 • 4.9.2019 at 08:21
  Permalink

  Poliisin näkyminen ja mieluiten säännöllisesti, mutta eri aikoina rauhoittaa kummasti elämää kylillä. Nythän kaikki rötöstelijät saavat elää kuin pellossa ja kuppilasta voi kurvailla autolla kotiin pikkusievässä, tai joskus vähän isommassakin. Ainakin viikonloppuiltaisin pitäisi olla valvontaa.

 • 4.9.2019 at 10:11
  Permalink

  Hyvin on pärjätty muuten, mutta liian kauan kestää poliisin tulo silloin, kun hälytetään paikalle. Paljonko se auttaa, että uhkaavassa tilanteessa poliisi on puolen tunnin päässä?

 • 4.9.2019 at 10:16
  Permalink

  Kuutoselle ainakin tarvitaan kaahareita kampittamaan. Saisi valtio hyvät rahat, kun kaikki sataaviittäkymppiä ajelevat laitettaisiin maksamaan kiireistään.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä