0

Viikon verkkokysely: Käytätkö pankin kassapalveluita vai hoidatko kaikki asiasi sähköisesti?

Maksuliikenteen, kuten laskujenmaksun hoitaminen verkossa ja käteisen rahan nostojen ja talletusten siirtyminen automaateille on yleistynyt niin paljon, että pankit ovat yksi toisensa jälkeen supistaneet kassapalvelujensa aukioloaikoja.

Viimeisimpänä Luumäen osuuspankki ilmoittaa tarjoavansa 2. syyskuuta alkaen kassapalvelua enää kolmena päivänä viikossa aamupäivisin.

Käytätkö ja tarvitsetko sinä pankkien kassapalveluja vai hoituvatko kaikki tavanomaiset raha-asiasi ilman pankkikäyntejä? Kuulutko kenties siihen joukkoon, jolta pankkiasioiden hoitaminen sujuu yhä parhaiten pankin tiskillä? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi aiheesta.

Käytätkö pankin kassapalveluita?

 • Ei. (62%, 40 ääntä)
 • Kyllä. (38%, 25 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Käytätkö pankin kassapalveluita vai hoidatko kaikki asiasi sähköisesti?

 • 22.8.2019 at 19:21
  Permalink

  Olen pettynyt pankin toimintaan, aina vaan vähennetään palveluaikaa

 • 27.8.2019 at 08:32
  Permalink

  Ne jotka tarvitsevat kipeästi palvelua eivät ole netissä kirjoittamassa kommentteja, koska eivät osaa käyttää tietokonetta. Sellaisia iäkkäitä ja myös nuorempia esimerkiksi vammaisia on paljon, jotka eivät saa hoidettua mitään pankkiasioita nettipankissa ja heillä ei ole edes pankkikorttia että saisivat rahaa nostettua. Ei ole oikein että mennään niin nopeasti eteenpäin, että heikoimmassa asemassa olevien asiointia vaikeutetaan koko ajan. Pankkikonttorit, joissa ei edes saa rahaa nostetuksi ovat vitsi. Mutta onneksi Luumäellä sentään saa vielä palvelua edes kolmena päivänä.

 • 29.8.2019 at 18:14
  Permalink

  Kaikki eivät hallitse tietokoneiden, älypuhelinten ym. käyttöä tai eivät vain halua käyttää niitä. Kassapalveluiden vähentämisellä rangaistaan heitä. Tähänkään kyselyyn eivät kaikki pysty vastaamaan. Toivottavasti OP järjestäisi jäsenilleen ainakin kyselyn (paperisena ja/tai nettikysekynä) jossa mahdollisuus antaa palautetta kassapalvelusta ym.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä