0

Viikon verkkokysely: Houkuttaako syksy sinut uusien harrastusten pariin?

Kesätauon jälkeen alkavat jälleen erilaiset harrastusryhmät. Muun muassa Etelä-Karjalan kansalaisopisto on saattanut valikoimansa tiedoksi toiminta-alueensa asukkaille. Kesälomien päätyttyä monien mieli palaa muutenkin harrastamisen pariin.

Aloitatko sinä syyskaudella jonkun uuden harrastuksen? Houkuttavatko kieliopinnot, aiotko lähteä liikuntaryhmiin vai ovatko kädentaidot enemmän lähellä sydäntäsi? Kerro kommentissasi mitä aiot harrastaa ja miksi juuri tämä harrastus kiehtoo sinua.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Aloitatko syksyllä uuden harrastuksen?

 • Ei. (67%, 38 ääntä)
 • Kyllä. (33%, 19 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 57

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Houkuttaako syksy sinut uusien harrastusten pariin?

 • 19.8.2019 at 08:19
  Permalink

  En varsinaisesti aloita uutta, mutta jatkan vanhoja. Käyn tanssimassa ja opiskelen espanjaa. Niin ja kaivoin myös jo kävelysauvat esille, kesäkuumalla kun ei niin viitsi huhkia.

 • 20.8.2019 at 08:56
  Permalink

  Aloitan joka syksy keventämisen ja yleensä jossain laihdutusvalmennuksessa. Onko se sitten harrastus? Nyt on ainakin tarkoitus saada pysyvästi kiloja vähenemään.

 • 20.8.2019 at 08:59
  Permalink

  Ympäri vuoden tulee harrasteltua vähän kaikenlaista, mutta kyllähän syksy on sitä uuden alkamisen aikaa. Käsitöitä teen esimerkiksi innolla ja nyt olen aloittanut joululahjojen tekemisen. Kaikenlaisia uusia ideoita olen keräillyt, ihania sukkamalleja esimerkiksi, ja nyt alkavat neulepuikot suhista.

 • 20.8.2019 at 12:38
  Permalink

  Joka syksy joku uusi harrastuksenaloitus tulee mieleen, mutta teot ovat toistaiseksi vähäisempiä. Liikunnan lisääminen on ikiaikainen ajatus, saas nähdä miten tänä vuonna käy.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä