0

Viikon verkkokysely: Houkuttaako syksy sinut uusien harrastusten pariin?

Kesätauon jälkeen alkavat jälleen erilaiset harrastusryhmät. Muun muassa Etelä-Karjalan kansalaisopisto on saattanut valikoimansa tiedoksi toiminta-alueensa asukkaille. Kesälomien päätyttyä monien mieli palaa muutenkin harrastamisen pariin.

Aloitatko sinä syyskaudella jonkun uuden harrastuksen? Houkuttavatko kieliopinnot, aiotko lähteä liikuntaryhmiin vai ovatko kädentaidot enemmän lähellä sydäntäsi? Kerro kommentissasi mitä aiot harrastaa ja miksi juuri tämä harrastus kiehtoo sinua.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Aloitatko syksyllä uuden harrastuksen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Aloitatko syksyllä uuden harrastuksen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä