0

Viikon verkkokysely: Vaikuttavatko nopeusnäytöt ajokäyttäytymiseesi — löysäätkö kaasujalkaa, jos nopeusnäyttö varoittaa ylinopeudesta?

Siirrettävät, ajonopeutta ilmoittavat nopeusnäytöt kertovat Kangasvarren ja Taavetin koulujen kulmalla autoileville heidän ajonopeutensa. Näyttö ilmaisee ylinopeuden punaisina numeroina ja sallitun nopeuden vihreällä. Taavetin koulun kohdalla ja koko Linnalantiellä, samoin kuin Kangasvarren koulun kohdalla Suoanttilantiellä, on 40 kilometriä tunnissa -nopeusrajoitus.

Vaikuttavatko nopeusnäytöt sinun ajokäyttäytymiseesi? Hölläätkö kaasua punaisena vilkkuvan näytön kohdalla tai varaudutko ajamaan jo valmiiksi sallittua nopeutta?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kerro mielipiteesi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Hiljennätkö nopeusnäytön kohdalla?

 • Kyllä. (67%, 36 ääntä)
 • Ei. (33%, 18 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 54

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Vaikuttavatko nopeusnäytöt ajokäyttäytymiseesi — löysäätkö kaasujalkaa, jos nopeusnäyttö varoittaa ylinopeudesta?

 • 9.8.2019 at 11:43
  Permalink

  Ei tarvitse, koska noudatan nopeusrajoituksia ja – miten ihmeessä taakse kertyykin jonoa.

 • 13.8.2019 at 08:13
  Permalink

  Tosi kovaa tuossa Linnalantielläkin pääsevät paahtamaan edelleenkin. Kuka nyt tunnustaa avoimesti ajavansa liian lujaa, mutta monet ajavat silti. Ja Koulutie se vasta vaarallinen paikka onkin eikä siinä kohtaa olisi nopeusnäytöistä mitään iloa. Siihen pitäisi ehdottomasti saada väylä kevyelle liikenteelle tai joku ratkaisu, vaikka liikennevalo, jos ei muu auta. On suoranainen ihme, ettei siinä koulun nurkilla ole vielä tapahtunut isompaa onnettomuutta.

 • 14.8.2019 at 08:35
  Permalink

  Tunnustan että aika usein näyttää punaista, kun siihen näyttötaulun kohdille ajaa, mutta olen ottanut ihan kunnia-asiaksi että tiputan nopeuden siinä näytön kohdalla vihreäksi.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko vienyt jätteitä Hyödyksi-asemalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä