0

Luumäkeläiset lottosivat 96 eurolla asukasta kohti

Luumäkeläiset käyttivät viime vuonna loton pelaamiseen 96 euroa täysi-ikäistä asukasta kohti. Luumäki sijoittuu lottoamisinnossa Etelä-Karjalan yhdeksän kunnan joukosta viidenneksi. Eniten lotottiin Imatralla, jossa peliin sijoitettiin 110 euroa asukasta kohti.

Luumäelle ei osunut viime vuonna merkittäviä lottovoittoja, mutta vakioveikkausrivi toi kuntaan 34 000 euron potin. Maakunnan suurin pelivoitto oli Ruokolahdella pelattu 14,5 miljoonan euron voiton tuottanut lottorivi.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Kukkiiko puutarhasi koronakesänä tavallista enemmän?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä