0

Päätyykö sinun grilliisi mieluummin mehevä makkara vai maukkaat kasvikset?

Grillaaminen kuuluu kesään ja monissa ruokakunnissa kesäateriat valmistuvat ulkogrillissä lähes päivittäin. Grilliruokaa voi valmistaa lähes kaikista raaka-aineista ja moni yhdistääkin kokonaisuuteen grillattua lihaa tai makkaraa ja kasviksia vaikkapa juuresten, paprikan, kesäkurpitsan tai maissintähkän muodossa.

Mutta entä jos pitäisi valita? Kumpi sinun grilliisi päätyy mieluummin, makkara vai kasvikset? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kerro samalla, mistä aineksista sinulle mieleinen grillaushetki koostuu ja kuinka usein nautit grilliruokaa?

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Grillaatko makkaraa vai kasviksia?

 • Makkaraa (71%, 41 ääntä)
 • Kasviksia (29%, 17 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 58

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Päätyykö sinun grilliisi mieluummin mehevä makkara vai maukkaat kasvikset?

 • 24.7.2019 at 20:25
  Permalink

  En kumpaakaan,koska grillaaminen ei inspiroi.

 • 26.7.2019 at 09:51
  Permalink

  Lihansyöjä olen, joten valitsen makkaran, mutta kyllähän paras grilliruoka on kunnon tirisevä pihvi höystettynä kauden kasviksilla. Makkarallakin on muuten väliä, lihaisa pitää olla eikä mikään rasvaa tirsuva jauhopötkelö.

 • 26.7.2019 at 10:12
  Permalink

  Sinappi, ketsuppi ja keltainen jaffa – siinä ne kasvikset, joilla tosimies pärjää, ja jotka oleellisesti liittyvät makkaran grillaukseen, paitsi se jaffa, mikä ei liity oikein mihinkään.

 • 31.7.2019 at 09:54
  Permalink

  En syö lihaa tai makkaraa, joten valitsin kasvikset. Niiden kaverina on kyllä usein jonkin sortin kalaa ja mieluiten itse Kivijärvestä pyydettyä. Välillä päätyvät grilliin, välillä savustimeen. Nam.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä