0

Poliisilta lisätietoa Jurvalan kaksi ihmishenkeä vaatineesta liikenneturmasta — menehtyneet saattoivat selvitellä erimielisyyttä auton ulkopuolella

Poliisi on selvitellyt sunnuntaina aamuyöstä Kuutostiellä Jurvalassa tapahtunutta onnettomuutta, jossa kaksi ihmistä menehtyi. Nelihenkinen seurue oli liikkeellä henkilöautolla, joka oli pysähtynyt aamuyöllä tienpientareelle siten, että osa autosta jäi ajoradalle. Kolme henkilöä poistui ulos autosta, poliisin mukaan mahdollisesti selvittämään erimielisyyttä ja kuljettaja pysytteli autossa. Rekka törmäsi tielle nousseisiin ihmisiin ja henkilöauton kylkeen sillä seurauksella, että kaksi ulkona olleista menehtyi ja yksi loukkaantui. Henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut turmassa.

Menehtyneet olivat vuonna 1979 syntynyt nainen ja vuonna 1996 syntynyt mies, jotka olivat kotoisin Kymenlaaksosta. Lisäksi vuonna 1982 syntynyt kymenlaaksolainen mies loukkaantui, mutta poliisin mukaan hänen vammansa eivät ole vakavia. Autoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt kymenlaaksolainen nainen.

Rekkaa kuljetti vuonna 1983 syntynyt venäläinen mies, jota epäillään esitutkinnassa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kahdesta kuolemantuottamuksesta ja vammantuottamuksesta. Kumpikaan kuljettaja ei ollut alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi selvittelee edelleen, oliko rekan kuljettajalla mahdollisuutta havaita ajoradalla olleita henkilöitä pimeän aikaan.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Kukkiiko puutarhasi koronakesänä tavallista enemmän?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä