0

Oletko kiinnostunut Luumäen kesän tapahtuma-annista?

Kesä on puolivälissä ja Luumäellä on jo ehditty nauttia monenlaisista kesätapahtumista. Tahti vain kiihtyy ja esimerkiksi 20.—21. heinäkuuta luvassa on monipuolinen kattaus harrasteajoneuvoja East Meetingin ja PappaTuna Meetin merkeissä, kulttuuria Taavetin Teatteripäivissä, urheilua LuPon kotiottelussa ja mukavia kylätapahtumia Kirkonkylän kylämarkkinoilla sekä Kannuskoski-päivässä. Seuraavassa viikonvaihteessa on Viuhkolan kylän vuoro juhlia.

Oletko sinä kiinnostunut paikallisista kesätapahtumista? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kerro kommentissasi, mikä on erityisesti mieleesi, tai mitä vielä kaipaisit lisäksi Luumäen kesään.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kiinnostavatko kesän tapahtumat?

 • Kyllä. (67%, 49 ääntä)
 • Ei. (33%, 24 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 73

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Oletko kiinnostunut Luumäen kesän tapahtuma-annista?

 • 17.7.2019 at 20:22
  Permalink

  Vaikea kuvitella miten Luumäellä kyettäisiin järjestämään korkokenkäjuosukilpailua loisteliaampi spektaakkeli.

 • 19.7.2019 at 06:40
  Permalink

  Kiirettä pitää. Taavetissa kaksi päivää teatteria ja kirjailijavierailu, on Kannuskoski-päivä ja kirkonmäellä markkinat – hinnat tyyliin sopivasti taivaissa. Motellin pihalla on vanhoja autoja ja Taavetissa näkisi mopoja ja potkupalloa – evvk, siis mopot. Miksiköhän tämä kaikki on tungettu yhteen ja samaan viikonloppuun?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

 • Ei. (89%, 65 ääntä)
 • Kyllä. (11%, 8 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 73

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä