0

Suo-ojaan pudonnutta hevosta pelastettiin tuntikausia Luumäellä — eläin oli upoksissa kaulaansa myöten

Laitumeltaan karannut hevonen löytyi kaulaansa myöten liejuiseen suo-ojaan uponneena torstaina iltapäivällä Luumäen Saviniementien läheisyydessä. Omistaja löysi ahdinkoon joutuneen hevosen ja hälytti paikalle pelastuslaitoksen.

Luumäen palokunta urakoi hevosta ylös taljojen ja liinojen avulla, mutta pelastustyö onnistui vasta, kun hätiin saatiin isäntä traktoreineen. Hän sai nostettua uupuneen eläimen ylös ojasta traktorin kauhan avulla. Hevosen pelastamiseksi tehtiin töitä useamman tunnin ajan.

Hevonen lepäsi kovalle maalle päästyään hetken, mutta nousi pian jaloilleen ja lähti kävellen omistajansa matkaan.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Aloititko jo terassikauden?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä