0

Kulttuuribussi liikennöi heinäkuussa Lappeenrannan, Taavetin ja Luumäen kulttuurikohteiden välillä

Kulttuuribussi liikennöi heinäkuussa Lappeenrannan, Taavetin ja Itsenäisyydentien kulttuurikohteiden välillä perjantaisin ja lauantaisin. Reitille on valittu presidentti P.E. Svinhufvudin museo Kotkaniemi, Taavetin linnoitus ja Luumäen kirkonmäki, jossa sijaitsee presidentin hauta.
Bussi ajaa perjantaisin pääosin Lappeenrannan keskustasta Kotkaniemeen. Kerran päivässä se kulkee myös Hotelli Salpan ja Taavetin linnoituksen kautta.

Lauantaiaamupäivisin bussi ajaa väliä Lappeenrannan keskusta—Kotkaniemi—Hotelli Salpa—Taavetti. Päivällä reitti kulkee Luumäen kirkonmäelle.
Bussi pysähtyy Taavetissa ja kirkonmäellä noin puolen tunnin ajaksi, jotta matkustajat voivat tutustua ympäristöön.

Bussin kyytiin voi nousta päivälipulla niin monta kertaa kuin haluaa. Aikuisille hinta on kymmenen euroa, 5—16-vuotiaille viisi euroa ja alle 7-vuotiaat matkaavat maksutta. Bussiin käy ainoastaan käteismaksu.

SOILE TANKKA
soiletankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Kulttuuribussi liikennöi heinäkuussa Lappeenrannan, Taavetin ja Luumäen kulttuurikohteiden välillä

  • 6.7.2019 at 09:06
    Permalink

    Voi kun saisi ihan tavallisen bussin liikennöimään edes kerran päivässä Taavetin ja Kouvolan keskustan välillä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä