0

Viikon verkkokysely: Lomailetko Suomessa vai ulkomailla?

Kesän vilkkain lomasesonki käynnistyy Suomessa perinteisesti juhannukselta. Lomailijoita löytyy moneen lähtöön. Osa nauttii kesästä lähiseudulla, kun taas osa suuntaa kauemmas kotimaan suveen. Joillakin matka käy puolestaan ulkomaan lomakohteisiin. Miten on? Viihdytkö lomalla lähiseudulla vai suuntaatko eksoottisempiin maisemiin? Vastaa kyselyymme ja kommentoi.

Lomailetko Suomessa vai ulkomailla?

 • Suomessa (81%, 46 ääntä)
 • Ulkomailla (19%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 57

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

5 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Lomailetko Suomessa vai ulkomailla?

 • 18.6.2019 at 12:51
  Permalink

  Tottakai suomessa, just olin viis päivää pääkaupungissa, rahaa pikkase palo, mut frendin luona onneks sai majoittuu, ihana reissu, kuka nyt kesäl lähtee ulkomaille…en mie ainakaa 🙂

 • 20.6.2019 at 11:46
  Permalink

  Ostosmatkailu Viroon alkoi taas kiinnostaa, varsinkin kun sitä yhtä veroa siellä heinäkuussa lasketaan – sitä mitä Suomessa korotetaan.

 • 26.6.2019 at 08:38
  Permalink

  Suomessa on niin paljon kohteita, joissa ei ole tullut syystä tai toisesta käytyä. Projekti on kierrellä niitä. Tosin ulkomailla olisi edullisempaa…

 • 26.6.2019 at 08:48
  Permalink

  Kotimaanmatkailu avartaa. Moottoripyörällä ja asuntoautolla on tehty jo monta hyvää reissua ympäri Suomea ja tehdään jatkossakin. Suomessa on paljon nähtävää.

 • 26.6.2019 at 09:06
  Permalink

  Kotimaa se on. Ei Suomen kesästä kannata pois lähteä ennemmin ulkomaille sitten syksyllä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä