0

Viikon verkkokysely: Joko olet heittänyt talviturkin?

Järvien ja lampien pintavedet ovat kuluneen viikon aikana lämmenneet hyvää vauhtia. Uimarannoilla riitti väkeä varsinkin viime viikonloppuna, kun lämpötila huiteli reilusti yli hellelukemissa. Osa ei kylmää vettä kavahda, vaan ui sujuvasti ympäri vuoden. Jotkut sen sijaan odottavat, että uimavesi on yli 20-asteista ennen kuin uskaltavat pulahtamaan. Miten on? Joko olet heittänyt talviturkin vai onko vesi vielä liian vilpoista? Vastaa kyselyymme ja kommentoi.

 

Joko olet heittänyt talviturkin?

  • Kyllä (54%, 40 ääntä)
  • En (46%, 34 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 74

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä