1

Koululaisvuorot ovat lomalla ja lähiliikenne kortilla — Taavetista ei pääse bussilla Kouvolan keskustaan kesäaikana

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Koululaisvuorot ovat lomalla ja lähiliikenne kortilla — Taavetista ei pääse bussilla Kouvolan keskustaan kesäaikana

  • 11.6.2019 at 10:08
    Permalink

    Tämä lehti oli aiemmin kunnan ainoa tiedotuskanava. Nykyään sitä ei tee tämä lehtikään! Mistä ihmiset saavat tietonsa? Minä sentään pystyn ja osaan etsiä tietoa netistä, jos saan edes jonkinlaisen vinkin asiasta. Maristaan ettei busseissa ole matkustajia! Pitäisikö käydä joka päivä pysäkeillä ihmettelemässä, meneekö sitä bussia tänään vai ei? Ehkä pitäisi vierailla R-kioskilla useammin, ehkä sieltä löytyisi voimassa olevat aikataulut, onhan se lipun myyntikin siellä! Näin ainakin minulle Onnibussissa viimeksi kerrottiin. Tympii ajaa ensin omalla autolla täältä Kivimäestä keskustaan tai Rantsilanmäelle, jos haluaa bussilla matkustaa. Se bussihan voisi ajaa tämän Kivimäen kautta, kunhan joku kunnassa uskaltaisi anoa bussipyskille paikkaa Ely-keskukselta! Onko se muka kunnanjohtajan tehtävä! No ei, kyllä sieltä varmaan löytyisi joutavampiakin asiaa hoitamaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...