1

Taavetin kaavat niputettiin yhteen—Halmeenpellon kaavoitusprosessi laajennettiin myös Virastotienja Patteritien alueille

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Taavetin kaavat niputettiin yhteen—Halmeenpellon kaavoitusprosessi laajennettiin myös Virastotienja Patteritien alueille

  • 18.5.2019 at 23:01
    Permalink

    Halmeenpellon rakentamisesta seuraisi, että Taavetin taajaman luonnon moninaisuus katoaisi. Häätö tulisi liito-oraville, jotka ovat haavikossa viime vuosina oleskelleet, ruisrääkkäkään ei enää pesäänsä ojanpenkkaan laittaisi. Miten tulee käymään satakielen, joka pusikoissa lauleleepi ? Pitääkö hirvien ja peurojen etsiä uudet kulkureitit? Hiihtolatu – talvinen virkistyalue ihmisille ja koirille- katoaisi. Ymmärtäisin kaavoitustarpeen, jos täällä olisi työpaikkoja pellolle muuttavillle tai jos edes juna asemalla pysähtyisi. Kuka haluaisi rakentaa talonsa pellolle, jota reunustavat ränsistyneet takapihat ja Allegro painelee kahtasataa ohitse? Ihmiset haluavat asua siellä, missä työpaikat ovat, pendelöinti ei ole enää tätä päivää, vaan lisää ilmastonmuutosahdistusta. Viime aikojen uutisoinnin perusteella Taavetin palvelut heikkenevät kun yritykset lopettavat toinen toisensa perään – seikka, joka vähentää varmasti houkuttelevuutta muuttaa Halmeen pellolle.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aloititko jo terassikauden?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...