0

Ylioppilastutkintolautakunta julkisti uudet ylioppilaat — kymmenen saa valkolakin Taavetin lukiosta, lisäksi useita luumäkeläisiä valmistuu Lappeenrannasta

Taavetin lukiosta valmistuu tänä keväänä kymmenen uutta ylioppilasta. He ovat Teemu Hirvikallio, Aino Korhonen, Iida Lankinen, Iivari Ojala, Jenni Ovaska, Roosa Siitonen, Esko Simola, Jenna Simola, Antti Uski ja Ellinoora Veikkanen.

Luumäkeläinen Siiri Salmela valmistuu ylioppilaaksi Lappeenrannan lyseon lukiosta. Kimpisen lukiosta ylioppilaiksi valmistuvat luumäkeläiset Lisa Marie Rusanen ja Oona Sairanen sekä aikuislinjan kaksoistutkinnon suorittanut Milla Eineluoto.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä